Саженцы
|
|
sergijf21 | Дата: гьуьйуьф (Четверг), 17.02.2022, 11:44 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Где купить классные и максимально хорошие? Я уже много времени ищу нормальные
|
|
| |
NataZlata | Дата: киш (Суббота), 19.02.2022, 22:22 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я очень люблю выращивать разные интересные саженцы у себя на участке. Мне нравится, что сейчас можно купить все нужное в интернете. Я вот не так давно смог купить гранатовое дерево https://vesna-osen.ru/catalog/ctg/granat/ . Мне очень нравится то, что оно красивое и максимально хорошо упакованное пришло. Да и цены на него тут самые адекватные.
|
|
| |
borislevitskiy52 | Дата: ислен (Понедельник), 01.05.2023, 16:31 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| А що ви садите? Я хочу на ділянці перед домом зробити якійсь ландшафт
|
|
| |
tikhonova | Дата: ислен (Понедельник), 01.05.2023, 17:08 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| На Ютубі можна знайти навчальні відео та курси з ландшафтного дизайну та садівництва. По ним ви зможете навчитися створювати красиві та доглянуті сади, які радуватимуть вас та ваших близьких. Також почитайте про ладшафт https://luxdim.com статті, це теж не буде для вас зайвим, якщо ви самотужки плануєте зробити щось грандіозне перед будинком.
|
|
| |
irenashevela | Дата: ислен (Понедельник), 29.05.2023, 18:27 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| А що ви садите? Я хочу на ділянці перед домом зробити якійсь ландшафт
|
|
| |
anasteishafurmanova | Дата: ислен (Понедельник), 05.06.2023, 16:58 | Сообщение # 6 |
Рядовой
| спасибо
|
|
| |
asetiorel | Дата: хIед (Воскресенье), 04.08.2024, 13:27 | Сообщение # 7 |
Рядовой
| Хочу поділитися своїм досвідом використання протруйників для соняшнику https://agro-trade.com.ua/ua....echnika які пропонує Agro Trade. Протруйники для соняшнику від Agro Trade демонструють високу ефективність у запобіганні грибковим захворюванням, які можуть значно знизити врожайність. Вони також забезпечують надійний захист від ґрунтових шкідників, що є особливо важливим для здорового старту рослин. Завдяки цьому рослини можуть розвиватися без перешкод, що сприяє їхньому здоровому росту і підвищенню врожайності. На сайті Agro Trade ви знайдете детальну інформацію про кожен продукт, а також корисні рекомендації щодо їх використання. Це допоможе вам зробити правильний вибір і максимально ефективно використовувати протруйники.
|
|
| |
languidlys | Дата: жуьме (Пятница), 06.09.2024, 19:11 | Сообщение # 8 |
Рядовой
| а цены как там?
|
|
| |
annanaseban | Дата: жуьме (Пятница), 25.10.2024, 23:03 | Сообщение # 9 |
Рядовой